16 september 2014

Aftrap Provinciale Verkiezingen

Tijdens de feestelijke bijeenkomst van 11 oktober, wordt het 65 jarig lidmaatschap van de PvdA van Nico Borgman gevierd.

Op deze middag zal ook Marieke van Duijn met de aanwezigen in gesprek gaan en de officiële aftrap van de campagne voor de Provinciale Staten- én de Waterschapsverkiezingen van 18 maart 2015 verrichten.

Van Duijn is bestuurslid van het Gewest Noord-Holland en heeft onlangs ook meegedaan aan de lijsttrekkersverkiezing van de PvdA Noord-Holland. De uitkomst van deze verkiezing is helaas ongeldig verklaard, omdat de opkomst te laag is. Hiervoor zijn verschillende redenen aan te wijzen, maar feit blijft dat het een uitdaging is om meer mensen bij de belangrijke taken van de verantwoordelijkheden van de provincie te betrekken.

Marieke zal deze middag kort ingaan op de betrokkenheid van de provincie bij onderwerpen als natuur en openbaar vervoer. Onderwerpen die ons allemaal direct of indirect raken en waar de provincie veel in kan betekenen.

Dat ze het leuk vindt om er bij te zijn zaterdag bleek wel uit haar reactie op het eerste verzoek: “Ja, lijkt me hartstikke leuk, vind het ook altijd fijn om met de mensen van gedachten te wisselen over zowel de provincie als de PvdA. Ik kijk er naar uit.”

Voor meer info over Marieke van Duijn: AalsmeerVandaag schreef onlangs een leuk stukje in het kader van de lijsttrekkerverkiezing. Kijk op deze site.