PvdA maakt werk van water.

7 maart 2015

PvdA Aalsmeer maakt werk van water.

Op zaterdag 7 maart maakten de Aalsmeerse en naburige PvdA leden een vaartocht over de Westeinder Plassen om niet alleen met eigen ogen te zien hoe prachtig het natuurschoon is, maar ook om te achterhalen wat er voor nodig is om deze te behouden en te versterken.

Nico Borgman als voorzitter van Stichting de Bovenlanden wilde met deze vaartocht zowel de potenties als de problemen van de Westeinder onder de aandacht brengen.

Marieke van Duijn de nummer 2 op de PvdA lijst van de Provinciale Staten was ook aan boord evenals Jeroen Haan de nummer 1 van Waterschap Rijnland voor de PvdA.

De Westeinder Plassen staan nu eenmaal niet op zichzelf, zij zijn een onderdeel van een groter eco- en recreatiesysteem, te beginnen bij de Provincie.

Omdat de PvdA zich daarvan bewust is was ook Rolf Steenwinkel uitgenodigd de nummer 2 van de PvdA voor het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

Op 18 maart kunnen we hen kiezen: Marieke van Duijn voor de Provinciale Verkiezingen. Jeroen Haan en Rolf Steenwinkel voor de Waterschapsverkiezingen.